Bruk av informasjonskapsler

Denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler på inspirit365.com er ment å hjelpe deg som besøkende på inspirit365.com til å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker.

Inspirit365 AS («Selskap») benytter informasjonskapsler på inspirit365.com. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du laster en nettside. Informasjonskapslene gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Informasjonskapslene gjør også at vi kan vise deg markedsføring for våre produkter og tjenester på nettsteder og kanaler utenfor inspirit365.com.

Selskap er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som fremgår av denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler.


1. Informasjon vi samler inn

Gjennom din bruk av inspirit365.com vil vi kunne samle følgende indirekte identifiserende personopplysninger om deg, herunder:


2. Behandlingsgrunnlag

Første gang du besøker inspirit365.no, blir du spurt om å samtykke i henhold til ekomloven § 2-7 b) til at Selskap kan plassere informasjonskapsler i din nettleser.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å slette lagrede informasjonskapsler i innstillingene i nettleseren din. Alle nettlesere gjør det mulig å begrense bruk av informasjonskapsler eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger. Tilbaketrekk av samtykke påvirker ikke lovligheten av behandling frem til samtykket trekkes.

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det påvirke funksjonaliteten og brukeropplevelsen på vårt nettsted så vel som andre nettsteder.


3. Hvordan vi bruker informasjon vi samler inn

Personopplysningene som innsamles av Selskap benyttes for følgende formål:


3.1 Statistikk og analyse

Selskap samler inn opplysninger om besøkende på inspirit365.com for å utarbeide statistikk på hvordan besøkende bruker nettstedet. Formålet er å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på vår hjemmeside. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer.


3.2 Markedsføring

Selskap vil bruke informasjon fra informasjonskapslene for å vise deg annonser for våre produkter og tjenester i andre kanaler og nettsteder utenfor inspirit365.com.


4. Oversikt over informasjonskapsler

Nedenfor finner du en oversikt over informasjonskapslene som benyttes på inspirit365.no. Tabellen inneholder navn på informasjonskapslene, en beskrivelse av formålet, navn på leverandøren, samt hvor lenge de blir lagret i nettleseren.

InformasjonskapselBeskrivelseLeverandørVarighet
s_ccAvgjør om cookies er aktivert i nettleserenAdobeSlettes når du lukker nettleseren
ai_userSamler statistikk over bruk og telemetri-informasjon
Microsoft

_hjIncludedInSample
Benyttes til å fortelle om en gitt brukers adferd skal brukes i Hotjar-analyse
HotJar
Slettes når du lukker nettleseren
_gid
Benyttes til å skille brukere
Google Analytics
24 timer
_ga
Benyttes til å skille brukere
Google Analytics
2 år
_utma
Benyttes til å registrere antall unike besøkende til nettstedet
Google Analytics
2 år
_utmb
Benyttes til å beregne gjennomsnittslengden for et besøk
Google Analytics
30 minutter
_utmc
Benyttes sammen med __utmb for å regne ut når du lukker nettleseren.
Google Analytics
6 måneder
NSC_102655_O10_ PQFSBFO_MCWT
Knyttet til Netscaler load balancing service fra Citrix


AMCV_####
En unik besøkende-ID benyttet av Adobe Experience Cloud
Adobe
2 år


5. Deling av informasjon til tredjeparter

Personopplysninger innsamlet gjennom informasjonskapsler på inspirit365.com utleveres ikke til tredjeparter. Tjenestene som benyttes på Selskap.no leveres av leverandører som er underlagt databehandleravtaler og behandler personopplysninger på instruks fra Selskap.


6. Dine rettigheter

Dersom Selskap behandler personopplysninger om deg, har du rett til å be oss om innsyn i personopplysningene som Selskap er behandlingsansvarlig for. Du kan også be om retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Forespørsler som nevnt ovenfor sendes til epost@inspirit365.com.

Dersom du mener Selskap ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personvernlovgivningen, har du rett til å sende klage til Datatilsynet som tilsynsmyndighet.


7. Endringer til erklæringen om informasjonskapsler

Personopplysninger innsamlet gjennom informasjonskapsler på inspirit365.com utleveres ikke til tredjeparter. Tjenestene som benyttes på Selskap.no leveres av leverandører som er underlagt databehandleravtaler og behandler personopplysninger på instruks fra Selskap.