Microsoft er ledende på teknologi

Microsoft satya nadella ceo alt 2

Du trenger ikke være usikker på valget av teknologiplattform. Microsofts teknologi er rangert som ledende av anerkjente analyseselskap som Gartner Group, Forrester og Nucleus Research. Dette gjelder både forretningssystemet Dynamics 365, analyseplattformen Power BI, automatiseringsplattformen Power Platform, innholds- og samhandlingsplattformen Office 365, skyplattformen Azure, med flere.

Ingen god ROI, ingen investering i teknologi.

Kalkulering

Når du planlegger å gjennomføre et digitalt transformasjonsprosjekt, trenger du å vite hvilken avkastning du får på investeringen (ROI). Vi anbefaler å gjennomføre en ROI-analyse før beslutningene tas eller tidlig i prosjektet.

Beslutning

Beslutningstakere er sjelden opptatt av hvilken teknologi som velges. Det er avkastningen som avgjør. Du trenger et solid «business case» - da du konkurrerer gjerne med andre viktige investeringer som kan ha bedre avkastning for selskapet.

Gjennomføring

Forretningsverdien setter premissene for hvordan vi gjennomfører. Vi fokuserer på de områdene som gir avkastning, og parkerer alt annet. Når prosjektet er ferdig, har virksomheten et godt grunnlag for å vurdere måloppnåelsen.

Her finner du mer informasjon om løsningene til Microsoft:

La oss ta en prat

Du har noe du vil ha løst. La oss ta en prat og se om vi kan finne ut av det sammen. Vi gleder oss til å snakke med deg.